Avoimet työpaikat: projektipäällikön hakuaikaa jatkettu 10.8. saakka

Uutinen Perjantai - 15.06.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen piirileirin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hämeen Partiopiiri ry:n piirileiri Ilves19 järjestetään Hämeenlinnan Evolla heinä-elokuussa 2019. Leirille odotetaan yli 5000 osallistujaa.

Projektipäällikkönä vastaat leiriprojektin asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä leirirekisteristä ja ilmoittautumisprosessista. Projektin talouden ja hankintojen seuranta, sidosryhmäyhteistyö sekä yhteistyökumppanuudet näkyvät työpöydälläsi.

Keskeinen työtehtäväsi liittyy vapaaehtoisten toteuttajien tukemiseen projektin aikana. Toimit osana leirin johtoryhmää ja leirin jälkeen vastaat projektin purkamisesta ja raportoinnista.

Olet etsimämme henkilö, jos hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia, uskallat tehdä nopeitakin päätöksiä ja pystyt priorisoimaan asioita. Täsmällisyys, joustavuus ja innostavuus kuvaavat sinua.

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmässä toimiminen on vahvuutesi.
Ymmärrät projektien taloudenhallinnan (budjetointi, seuranta, raportointi, hankinnat) ja sinulla on kokemusta projektityöskentelystä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Myös partiotoiminnan tuntemus on eduksi.

Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, sekä verkostoitumaan eri alojen ammattilaisten kanssa.

Osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa lokakuun loppuun 2019.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 10.8.2018 mennessä sähköpostilla: tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi

Lataa työpaikkailmoitus pdf-tiedostona

 

-----
Lisätiedot molemmista paikoista:
toiminnanjohtaja Tommi Nyman
puh. 050 3110 919.

Hämeen Partiopiiristä saat lisätietoja osoitteesta
www.hp.partio.fi