Lähdössä partioleirille ulkomaille?

Uutinen Keskiviikko - 10.01.2018

Hämeen KV-apurahalla kannustetaan kansainvälisyyskokemuksien hankkimiseen. Hämeen kv-apurahojen hakuaika on jälleen käynnissä. Hakemukset tulee palauttaa 31.3.2018 mennessä.

KV-apuraha on sosiaalisin perustein myönnettäväksi tarkoitettu henkilökohtainen apuraha. Apurahalla kannustetaan kv-kokemuksien hankkimiseen ja mahdollistetaan taloudellisesti tiukemmassa asemassa elävien partiolaisten osallistuminen kansainvälisille leireille.

Myöntämisperusteita ovat muun muassa perheen taloudellinen tilanne, työttömyys ja sisarusten määrä. Pääsääntöisesti tuettavien tapahtumien tulee olla virallisia Suomen Partiolaisten partiomatkoja tai eri kansallisten järjestöjen järjestämiä leirejä tai vastaavia.

Näin haet apurahaa

Voit hakea apurahaa sähköisesti tai paperilomakkeella 31.3.2018 mennessä.

Jos täytät pdf-lomakkeen tietokoneellasi, ei sitä tarvitse allekirjoittaa. Huomioi kuitenkin, että tarvitset lippukunnan lausunnon lomakkeeseen. Lähetä täytetty pdf-lomake sähköpostilla toiminnanjohtaja Tommi Nymanille (tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi).

Voit myös tulostaa paperisen lomakkeen ja lähettää sen täytettynä osoitteeseen: Hämeen Partiopiiri ry, Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere. Lomakkeeseen tulee hankkia lausunto lippukunnalta.

Jos kyseessä on esimerkiksi lippukunnan matka, voitte toimittaa kaikki hakemukset yhdessä tarkemman matkasuunnitelman kanssa. Huomioittehan kuitenkin, että jokaisen hakijan tulee täyttää itse oma lomake.