Nyt niitä saa!

Uutinen Torstai - 18.10.2018

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Varmin merkki joulun tulosta on jo yli 70 vuoden ajan myynnissä olleet partiolaisten adventtikalenterit sekä joulukortit.

Partiolaisten adventtikalenterit ja joulukortit on hämäläisten lippukuntien merkittävin rahoituslähde. Jotta partio olisi kaikkien ulottuvilla myös tulevaisuudessa, teemme määrätietoista työtä harrastusmaksujen pitämiseksi alhaisina. Adventtikalenterien ja joulukorttien tuotoilla partiolaiset voivat esimerkiksi hankkia retkeilytarvikkeita leireilleen ja vaelluksilleen, alentaa leirimaksuja tai kunnostaa kokoontumispaikkaansa.

Ostamalla adventtikalenterin ja joulukortteja, tuet paikallista nuorisotoimintaa. Jouluisten tuotteiden myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saavat paikalliset lippukunnat.

Tuotteet ovat saatavilla lähimmästä lippukunnastasi. Osoitteesta adventtikalenteri.fi näet oman paikkakuntasi myyntipaikat, jos partiolaiset eivät jostain syystä tavoita sinua kotiovelta. Sivustolta voit myös ostaa adventtikalentereita, kun muistat vain valita lippukunnan, jota ostoksillasi haluat tukea (Huom! Netistä saatavilla vain kalentereita).