Partioneuvostohaku käynnissä

Uutinen Tiistai - 09.10.2018

Hämeen Partiopiirillä on haussa partion päätöksenteon ytimessä, partioneuvostossa. Hämeen Partiopiirillä on 3-4 paikkaa partioneuvostossa ja nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan. Partioneuvosten määrä ja partioneuvokset vahvistetaan Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa Lappeenrannassa. 

Suomen Partiolaisten partioneuvosto tarkoittaa yhdistyslain 503/1989 valtuutettuja. Partioneuvoston sääntömääräiset kokoukset ovat kevätkokous ja syyskokous. Partioneuvosto kokoontuu tarvittaessa ylimääräiseen kokoukseen. Partioneuvosto vastaa, että Suomen Partiolaisten toiminnan ja talouden suunnittelu ja kehittäminen edistävät partion strategiaa tavoitteineen. 

Partioneuvoksena osallistut Suomen Partiolaisten partioneuvoston kokouksiin, joita järjestetään vähintään kahtena viikonloppuna vuodessa. Kokousten välillä on luvassa työskentelyä partioneuvoston asioiden tiimoilta muiden neuvoston jäsenten kanssa pääsääntöisesti etäyhteyksiä ja -työkaluja hyödyntäen. Partioneuvoston jäsenenä sinulta vaaditaan halua ja kiinnostusta partion kehittämiseen, yhteistyötaitoja, hyviä kokouslihaksia sekä monipuolista näkemystä partion toiminnasta lippukunnan, piirin ja valtakunnallisella tasolla.

Hae partioneuvokseksi 21.10. mennessä lähettämällä hakemus tytti [dot] lindroos [at] partio [dot] fi.  Hakemuksessasi kerro vähintään miksi haluat partioneuvoston jäseneksi, mitä annettavaa sinulla partioneuvoston jäsenenä olisi sekä millaisissa pesteissä olet aiemmin toiminut.

 

Kuva: Josefiina Lilja