Apua rekrytointiin ja markkinointiin

Miten esitellä partiota lapsille? Entä aikuisille?

Alta löydät vinkkejä partion esittelyyn aloitustapahtumissa, tempauksissa ja muissa lippukunnan tai alueen järjestämissä tilaisuuksissa. Uusien vanhempien ja aikuisten rekrytointi on tärkeää lippukunnan toiminnan jatkuvuuden kannalta. Partiotoiminnan markkinointiin kannattaa siis panostaa! Piirin viestintäryhmä auttaa tarvittaessa miettimään ja ideoimaan tulevia tapahtumia kanssasi - kysy rohkeasti apua!

Piiritoimistolta voit kysyä lainaan erilaisia tarvikkeita, pisaralippuja, banderolleja, sekä aktiviteettilaatikoita. Myös esitteitä löytyy jaettavaksi.

Partiopolku-lehti

Hämeen Partiopiiri ja Lounais-Suomen Partiolaiset julkaisevat yhdessä syksyisin Partiopolku-lehden. Lehti jaetaan vuodesta riippuen 1.-2. tai 3.-4. luokkien oppilaille. Ylimääräisiä Partiopolku-lehtiä löytyy piiritoimistolla ja niitä voi jakaa eri tapahtumissa.

Partiopolku 2018 (Issuu)

Partiopolku 2017 (Issuu)

Partioseikkailu ja eskarikampanja

Elokuussa 1.-2.-luokkalaiset pääsevät sukeltamaan Partioseikkailun pariin. Kouluilla on mahdollisuus tilata Partioseikkailun materiaalit ja toteuttaa seikkailu haluamanaan ajankohtana.

Lisää tietoa Partioseikkailusta sekä materiaalit

Keväisin partioviikolla päiväkodeilla ja iltapäiväkerhoilla on mahdollisuus osallistua eskarikampanjaan. Eskarikampanjaan ilmoittaudutaan aina vuoden alussa, ja ilmoittautuneille toimitetaan materiaalipaketti.

Lisää tietoa Eskarikampanjasta sekä materiaalit

Materiaalipankki

Suomen Partiolaisten materiaalipankki on vapaasti lippukuntien ja piirien käytettävissä. Materiaalipankki ei vaadi kirjautumista.

Videot

Suomen Partiolaisten YouTube-kanavalta löytyy paljon videoita partiosta - ne sopivat hyvin myös partion esittelyyn.