Hallitusseminaari luvassa viikonloppuna

Kevät on mennyt hurjaa vauhtia ja viikonloppuna luvassa onkin hallituksen kevään viimeinen kokous hallituksen seminaarin merkeissä Laitikkalassa.

 

Esityslista näyttää seuraavalta:

KOKOUKSEN ASIAT:
66.Kokouksen avaus
67.Kokouksen laillisuus
68.Kokouksen työjärjestys
69.Edellisen kokouksen pöytäkirja
70.Toiminnanalakuulumiset, Puolivuotisarviointi
71.Wanajan Ilves ry jäsenhakemus
72.Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2019-2020
73.Hallituksen pestit 2019-2020
74.Luottissemma 25.-26.8.2018
75.Työvaliokunta-ja toiminnanjohtajapäätökset
76.Henkilöstöasiat
77.Ilmoitusasiat
78.Muut asiat
79.Kokouksen päättäminen

Hallituksen kokouksia valmistelee työvaliokunta, johon kuuluvat piirinjohtajat sekä toiminnanjohtaja. Työvaliokunta pidetään aina noin viikkoa ennen hallituksen kokousta, jonka jälkeen materiaalit lähetetään hallitukselle.

Isoimpina asioina viikonloppuna ovat toiminnansuunnittelu vuosille 2019-2020 sekä sen myötä hallituksen kokoonpanoehdotus syyskokoukselle. Kiitos kaikille, ketkä vastasivat toiminnansuunnittelukyselyyn, saimme siitä evästystä  suunnitelmiimme! Tässä kokouksessa arvioidaan myös alkuvuotta sekä lisäksi hallitussemmassa on varattu aikaa myös vapaammalle yhdessäololle. Saamme vieraaksemme myös SP:n puheenjohtajistosta Hillan ja Ilonan. Heidän kanssaan keskustelussa on muun muassa partion strategia, kasvu sekä SP:n ja piirin välinen yhteistyö. Lisää kokouksen asioista bloggaillaan kokouksen jälkeen. Toki jos nyt jokin asia herättää kiinnostusta jo ennen kokousta, niin saa kysellä lisää.

Kevät on ollut työntäyteinen, mutta siitä huolimatta on monesti olo, että enemmän olisi pitänyt ehtiä tehdä. Onneksi on vielä kevättä ja kesää jäljellä ja ehtii kuroa to do –listaa kiinni. Piirinjohtajana kalenteria täyttää hallituksen kokouksiin liittyvien asioiden lisäksi muun muassa erilaiset pestikeskustelut, yhteistyö SP:n ja muiden piirien kanssa, partiotoimiston työntekijöiden kanssa kokoustaminen, erilaisiin julkaisuihin kirjoittaminen sekä lippukuntien juhlat. Juhlissa on ollut mukavaa käydä ja kuulla lippukuntien kuulumisia. Muistakaa, että aina saa kutsua kylään, soitella tai laittaa viestiä, kun siltä tuntuu. Ei tarvitse olla mitään erityistä syytä, vaan voi olla yhteydessä milloin vain. Kesällä voisi olla kiva vierailla kesäleireillä (:

Moni varmasti on huomannut, että piiriin rekrytoidaan kahta uutta työntekijää. Reetta siirtyy uusien haasteiden pariin ja tiedottajan paikka on auki. Lisäksi Ilvekselle etsitään projektipäällikköä. Rekrytoinneissa mukana on myös aina mahdollisuuksien mukaan luottamushenkilöitä. Tässä pestissä pääsee mukaan monenlaisiin hommiin, joihin ei ole partiossa aiemmin ole päässyt ja varmasti monista kokemuksista saa oppeja ja kokemuksia myös työelämää varten. Olisiko nyt aika sinullekin etsiä uusia haasteita partiossa? Pestejä on tarjolla niin Ilveksellä kuin piirissä.

Tytti Lindroos
tytti [dot] lindroos [at] partio [dot] fi
0505660712