Häme valmistautuu ylimääräiseen jäsenkokoukseen

 

Viikonloppuna kokoontuu ylimääräinen partion jäsenkokous Espoossa. Lauantaina pidettävä noin kaksituntinen jäsenkokous pitää sisällään yhden päätösasian, uuden puheenjohtajan valinnan järjestölle vuodeksi 2018.  Ylimääräinen jäsenkokous kokoontuu, koska nykyinen järjestömme puheenjohtaja Anna Munsterhjelm on ilmoittanut eroavansa tehtävästään 31.12.2017

Hämeen delegaatio koostuu 22 delegaatista. Olemme rakentaneet delegaatiomme tällä kertaa pääosin sillä perusteella, ketä hämäläisiä osallistuu valmiiksi Partion syyspäiville ja Laajennettuihin valiokuntiin, joiden yhteydessä ylimääräinen jäsenkokous pidetään. Ilahduttavaa, että hämäläisiä on sankoin joukoin mukana viikonlopussa erilaisin pestein niin piirissä kuin keskusjärjestössä.

Tänään torstaina delegaatiomme kokoustaa yhdessä ja skypen välityksellä. Tapaamme ja haastattelemme ehdokkaat tunnin mittaisessa vaalitentissä Tampereen toimistolla.
Etukäteen olemme listanneet kolme sivua kysymyksiä, joihin haluamme vastauksia. Ehkä ihan kaikkiin kysymyksiin meillä ei kuitenkaan ole aikaa, joten kaikkien ajan säästämiseksi annoimme ehdokkaille kotitehtäväksi minuutin hissipuheella vakuuttaa meidät paremmuudestaan. Jos ehdokkaat onnistuvat hyvin, muuta ei ehkä edes tarvita :-)

Ehdokkaanahan ovat

Maria ”Hilla” Ruohola, häneen voit tutustua täällä
Ilmi Salminen, häneet voit tutustua täällä

Osa delegaatiosta on osallistunut jo kahteen vaalitoimikunnan pitämään vaalitenttiin. Ensimmäinen pidettiin Tulevaisuusseminaarissa syyskuussa ja toinen eilen Partioasemalla. Näitä olemme kuunnelleet niin livenä kuin striimin välityksellä. (Vaalitentit ovat katsottavissa Partio Hallinto Youtube-kanavalta
Olemme myös käyneet erinäisiä määriä kahdenvälisiä keskusteluja ehdokkaiden kanssa. On ollut ilahduttavaa, kuinka aktiivisia yhteydenpitäjiä he ovat olleet ja kuinka vastaanottavaisia he ovat olleet hämäläisille ajatuksille!

Delegaatioomme kuuluu:
Riina Aspila, Erä-Pirkot, delegaation pj.
Henna Heikkilä, Liekkitytöt, delegaation vpj.
Tommi Nyman, delegaation sihteeri
Erika Ali-Hokka, Niihaman Saukot
Katri Hietanen, Hollolan Hirvenhiihtäjät
Minna Horelli, Harjusiskot
Johanna Kalliomaa, Lähteen Vartijat
Leena Kauppinen, Kyynärön Kiertäjät
Tero Keso, Hauhon Partiolaiset
Tytti Lindroos, Lahden Katajaiset
Juha Mäenalusta, Tampereen Kotkat
Hilja Mäkinen, Tampereen Lokit
Satu Mälkiä, Hollolan Hirvenhiihtäjät
Anu Niemi, Nummen Eränkävijät
Anna-Lea Nissi, Urjan Varstat
Jari Nisula, Kymen Kotkat
Anna Oksman, Härmälän Ilvestytöt
Laura Saastamoinen, Jokioisten Korvenkävijät
Kimi Uosukainen, Lahden Siniset
Sonja Uschanov, Messukylän Metsätytöt
Leena Vainio, Jokioisten Korvenkävijät
Heli Vuorinen, Harjusiskot

Varadelegaatteina
Laura Grönlund, Näsintytöt
Maija Vuorinen, Aitopartio

Näillä eväillä kohti pj-haastattelua ja ylimääräistä jäsenkokousta,

Riina Aspila
Delegaation ja piirin puheenjohtaja