Luottispäivässä pohdittiin partion kasvua

Luottispäivä 2018

Lauantaina joukko piirin luottamushenkilöitä eli luottiksia kokoontui Laitikkalaan starttaamaan partiovuotta 2018. Oli mahtavaa nähdä piirimme uusia ja vanhoja luottiksia, jotka ovat piirissä mukana tukemassa lippukuntien toimintaa.

Aloitimme aamun keskustelemalla siitä, kuinka voisimme edistää sitä, että yhä useammalla olisi mahdollisuus harrastaa partiota. Pohdimme muun muassa lippukuntien yhteistyötä, aikuisten rekrytointia ja partiopolun jatkumista. Keskustelimme partion harrastamisen monenlaisista mahdollisuuksia erityisesti aikuisten kohdalla. Oman kotilippukunnan paikkakunnalta muuton ei tarvitsisi olla este partion lopettamiselle. Kuinka hyvin pidetään yhteyttä lippukunnan etäjäseniin, pyydetäänkö heitä mukaan? Tai kerrotaanko paikkakunnalta toiselle muuttavalle nuorelle mahdollisuuksista jatkaa harrastusta uudella paikkakunnalla?

Aloitimme myös tulevan kaksivuotiskauden 2019-2020 toiminnansuunnittelun. Ensi vuonna piirin yhteisenä ponnistuksena on piirileiri Ilves. Oletko jo vinkannut Ilveksen avoimista pesteistä tutuillesi, joilla olisi uuden projektin mentävä aukko kalenterissaan tai katsonut itsellesi sopivan pestin?

Mukavaa partiovuotta! Toivottavasti törmäillään partiotapahtumissa vuoden aikana! 

 

Tytti
piirinjohtaja