Piirihallituksen lokakuun kokous

 

Torstaina partiotoimistolla riitti taas kuhinaa, kun piirihallitus, Hämeen ylimääräisen jäsenkokousdelegaatio, SP:n puheenjohtajaehdokkaat ja partiojohtajan peruskurssi 3/17 kokoustivat partiotoimistolla.

Piirihallituksen kokouksen alkuun oli varattu tunti vaalitentille, josta aiemmassa bloggauksessa olikin puhetta. Vaalitentti oli valmistautumista lauantain ylimääräiseen jäsenkokoukseen. Vaalitentin jälkeen delegaatio toimistolla ja skypen ääressä jutteli pitkään ehdokkaista, heidän vahvuuksistaa ja kehityskohteistaan. Päätös ehdokkaan valinnasta ei totisesti ollut helppo, niin vakuuttavat ehdokkaat meillä oli. Lisää valinnasta voit lukea lauantain blogista.  http://hp.partio.fi/blogit/pihalla/jasenkokouksen-jalkeen

Piirihallituksen kokouksen avauksessa onnittelimme Tytti Lindroosia (ent. Tolvanen) naimisiinmenon johdosta. Se on aina juhlan paikka, kun ihmiset ottavat isoja askelia elämässään!

Varsinainen piirihallituksen kokous valmistautui vahvasti tulevan viikonlopun muuhun ohjelmaan, eli syyspäiviin. Kävimme läpi valiokuntien esityslistat ja työstettävät asiat. Jälleen totesimme, että valiokunnat ovat hyvin erimitallisia. Siinä missä vapaaehtoistuki tuskailee tiiviin aikataulun kanssa, työstää ja päättää koulutukseen liittyvistä asioista ja koulutusjärjestelmän päivittämisestä, on esimerkiksi viestinnän asialistalla viisi asiaa, joihin jokaiseen riittää hyvin aikaa. Tärkeitä asioita on joka tapauksessa jokaisen valiokunnan asialistalla kuten muussakin syyspäivien ohjelmassa.

Piirihallitus kävi myös läpi toimintasuunnitelman ja tulevan talousarvion, jota esitetään marraskuun syyskokoukselle. Myönsimme myös eron Tytille ohjelmaministerin pestistä 1.1.2018 alkaen. Tytti on hakenut piirinjohtajaksi kaudelle 2018-2019 ja täten ohjelmaministerin paikka laitettiin syyskokoukselle valittavaksi Tytiltä jääväksi loppukaudeksi eli vuodeksi 2018.

Ensimmäiset Ilves19 leirin staabin jäsenet nimettiin. Leirinjohtaja Jaakko Honkala saa seurakseen staabiin
Leena Kauppinen, leirinvarajohtaja
Anna Oksman, kasvatusjohtaja
Pirkko Tuutti, palvelujohtaja
Leena Kalliomäki osallistujajohtaja

Haussa siis vielä on toiset kasvatus ja palvelujohtajat, sekä markkinointi- ja viestintjohtaja. Resurssijohtajan nimitys ei kokoukseen ehtinyt. Mutta hänen pestaamisessaan ollaan jo loppusuoralla.

Kahden viikon päästä kokoustamme jälleen tuolloin asialistalla on ainakin syyskokoukseen valmistautuminen ja partioneuvoston syyskokous.

Riina
Piirinjohtaja

PS: Joulukampanja käy kuumana, olethan jo varmistanut joulukorttien ja adventtikalenterien saannin. Piirihallitus toivottaa kaikille menestyksekästä joulukampanjaa!