Ilves19 - tehdään yhdessä uusi tupsukorva!

Ilves19 on Hämeen Partiopiirin piirileiri kesällä 2019. Leirille osallistuvat kaikki ikäkaudet, yhteensä osallistujia odotetaan jopa 5000. Ilves19 näkyy piirin ja lippukuntien toiminnassa jo ennen leiriä, ja ennen kaikkea vaikuttaa positiivisesti leirin jälkeiseen toimintaan.

Näin pääset tekemään Ilvestä

Tekijöiden pestaus alkaa syksyllä 2017 ja jatkuu leiriin asti. Ensimmäisellä pestauskierroksella elo-syyskuussa pestataan noin 10-henkinen staabi eli projektin johtoryhmä. Kukin staabin jäsen vastaa laajasta kokonaisuudesta ja osana staabia koko leiriprojektista.

Päälliköt pestataan marras-joulukuussa 2017. Kukin päällikkö vastaa tietystä kokonaisuudesta, esimerkiksi yhden ikäkauden ohjelma, muonitus tai talous.

Loppukeväällä 2018 pestataan mestarit. Kukin mestari vastaa yhdestä osakokonaisuudesta ja sen tiimistä, esimerkiksi yksi ohjelmalaakso, tekniikan tiimi tai yksi kahvila.

Loput pestit täytetään osittain syksystä 2018 alkaen ja osittain ilmoittautumisen jälkeen.

Yksittäisiä tekijäpestejä esimerkiksi markkinoinnissa ja viestinnässä tulee haettavaksi jo aiempien rekrytointkierrosten yhteydessä. Kaikki pestit tulevat avoimeen hakuun piirin nettisivuille ja niistä ilmoitetaan myös piirin sosiaalisen median kanavissa.

Haku staabiin on nyt auki - katso pesti-ilmoitukset Avoimet Ilves-pestit -sivulta!

 

Uutisia ilveksestä

Jaakko Honkala Ilves19-piirileirin leirinjohtajaksi (13.6.2017)