Ekotekokeko-sudenpentutapahtumat

Ikäryhmät:
Ajankohta:
11.11.2017
Paikka:
Tampere ja Urjala
Hinta:
25 € / pentue + 5€ osallistuja (ml. saattaja)
Ilmoittautumisaika:
02.10.2017 - 26.10.2017
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen päättynyt

lauantai 11.11.2017

Syksyllä tapahtuu,
kun koittaa marraskuu,
yhdessä ollaan iloiten.
Tamperetta, Urjalaa
oppiakin jotain saa,
luonto kutsuu leikkien!

 

Sudareiden oma tapahtuma on hauska ja toiminnallinen retkipäivä, jossa pentueet ratkovat visaisia pulmia yhdessä tekemällä ja itse oppimalla. Pentueiden mukana on saattaja, joka voi olla myös ei-vielä-partiolainen. Kutsukaa siis lasten vanhemmat apukäsiksi ja mukaan katsomaan, mitä kaikkea partio lapsille tarjoaakaan!

Tänä syksynä tapahtuman teemana on kierrätys ja ympäristöystävällinen toiminta, EkoTekoKeko-kirjan ja -laulujen siivittämänä. Tapahtumassa suoritetaan Ympäristönsuojelu-jäljen askeleet Jätteiden hajoaminen ja niiden vaikutus ympäristöön ja Tutustun laumani kanssa energiansäätömahdollisuuksiin.

Osallistumissuositus

Suosittu sudenpentutapahtuma järjestetään samaan aikaan Tampereella ja Urjalassa. Suosituksena on, että Tampereen tapahtumaan osallistuvat Mäntän, Nokian, Oriveden ja Tampereen alueiden lippukunnat ja Urjalan tapahtumaan Akaan, Forssan, Heinolan, Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen alueiden lippukunnat.

Pentueen suositeltu koko on 4-7 sudenpentua. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös pienemmällä pentueella.

Yhteiskuljetukset

Piiri järjestää Urjalan tapahtumaan yhteiskuljetukset Riihimäeltä ja Lahdesta, mikäli kuljetuksiin saadaan riittävästi ilmoittautumisia. Meno-paluukuljetuksen hinta on Riihimäeltä13 €/hlö ja Lahdesta 16 €/hlö. Kuljetuksiin ilmoittaudutaan tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.

Myös piirin muilta alueilta voidaan osallistujatilanteen mukaan järjestää yhteiskuljetus. Mikäli sinulla on kysyttävää tai toiveita kuljetuksiin liittyen, ota yhteyttä Partiotoimistolle.

Ikäkausien muut tapahtumat: