Juntu 2016 - SM-syyskilpailut

Ikäryhmät:
Ajankohta:
08.10.2016 - 09.10.2016
Paikka:
Lapua
Hinta:
90 € vartio, jälki-ilmoittautuneet 135 €
Ilmoittautumisaika:
01.06.2016 - 28.09.2016

Yhteiskuljetukset

Piiri järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen Kangasalta ja Tampereelta. Kuljetus lähtee lauantaiaamuna Kangasalta viimeistään 5.45 ja Tampereelta noin 6.20 (muutokset mahdollisia). Kilpailukeskuksella ollaan noin klo 9. Paluukuljetus lähtee sunnuntaina kilpailuaikataulun mukaisen palkintojenjaon jälkeen noin klo 15.30. Meno-paluukuljetuksen hinta on 28 €/hlö.

Vaihtoehtoisesti hämäläiset voivat  halutessaan ilmoittautua PäPan ja Uudenmaan piirien yhteiseen kuljetukseen. Kuljetus lähtee Helsingistä kohti Lapuaa perjantaina 7.10. klo 16.00 ja palaa Helsinkiin sunnuntaina kilpailun palkintojenjaon jälkeen. Kuljetus pysähtyy moottoritien varressa olevilla pikavuoropysäkeillä Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Akaassa. Meno-paluukuljetuksen hinta Hyvinkäältä on 50 €/hlö ja Hämeenlinnasta sekä Akaasta 35 €/hlö.

Kuljetuksiin ilmoittaudutaan erillisten Kuksa-linkkien kautta 28.9. mennessä. Kuljetukseen voi ilmoittautua joko vartioittain tai tarvittaessa henkilökohtaisesti, mikäli vartion jäsenet osallistuvat eri kuljetuksiin. Ilmoittaudu Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna-Akaa-Lapua kuljetukseen tästä ja Kangasala-Tampere-Lapua kuljetukseen tästä.
 
Tarkat lähtöajat- ja paikat vahvistetaan osallistujille lähempänä kilpailua.
 

Huoltajat

Jos vartion kaikki jäsenet ovat alaikäisiä, vartiolla tulisi olla nimetty huoltaja. Henkilö voi toimia useamman vartion huoltajana tai olla kilpailijana. Kilpailua seuraavat huoltajat voivat varata huoltajapassin (25€). Huoltajat ilmoittautuvat 18.9. mennessä Kuksaan.

Piiri tarjoaa sekä huoltajapaketin että yhteiskuljetuksen huoltajalle, joka huolehtii oman vartionsa lisäksi myös muista hämäläisistä kilpailuvartioista.

 

Ikäkausien muut tapahtumat: