Repliikki -16 -kevät-SM-kilpailut

Ikäryhmät:
Ajankohta:
21.05.2016
Paikka:
Riihimäki
Ilmoittautumisaika:
01.02.2016 - 08.05.2016
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen päättynyt

21.5.2016

Hämeen Partiopiiri ry toivottaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n (SP:n) tarpoja- ja samoajaikäiset tervetulleiksi kilpailemaan partiotaitojen suomenmestaruuksista Riihimäelle 21.5.2016. Kilpailussa ratkaistaan myös Hämeen piirinmestaruudet ja kilpaillaan sisusarjassa.
 

Säännöt ja osallistumisoikeus

Kilpailuissa noudatetaan SP:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä. Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2016 jäsenmaksu maksettuna. Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden kalenterivuoden aikana. Piirikiintiöt eivät ole käytössä.
 

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa, poika- ja sekavartiot vihreässä sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ikä on siis kilpailuvuosi miinus osanottajan syntymävuosi. Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on viisi 12–17-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen). Kilpailureitti on kaikilla sarjoilla enintään 9 kilometriä.
 
Sisuvartiot kilpailevat violetissa sarjassa. Kilpailuvartio on kooltaan 2-6 kilpailijaa. Lisäksi vartiolla tulee olla mukanaan vähintään 18-vuotias saattaja sekä tarvittavat avustajat. Kilpailuvartio voidaan koota useamman lippukunnan kaikenikäisistä sisupartiolaisista. Kilpailureitti on noin 3 kilometriä. Reitti kulkee kaupunkialueella. Sisukilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin SP:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä. 
 
 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Vartiot ilmoittautuvat kilpailuun Kuksan kautta 1.2.2016 alkaen (nettisivuilta löytyy linkki). Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 8.5.2016 (aikaa jatkettu). Ilmoittautuminen on sitova. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 15.5. asti.
 
Osallistumismaksu on 70 €/vartio. Maksu sisältää kilpailumateriaalin, lämpimän ruuan ja peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville ennen kilpailua. Jälki-ilmoittautuneiden osanottomaksu on 100 €/vartio.
 
Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan kilpailua. Huoltajapassit on varattava ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 20 euroa/huoltaja. Huoltajapassi sisältää lattiamajoituksen, ruokailut (iltapala, aamupala, lounas), käsiohjelman, infotilaisuuden sekä mahdollisuuden kilpailun seuraamiseen maastossa. Huoltajapassi lunastetaan kisakeskuksesta.
 

Yhteiskuljetus

Piiri järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen reitille Kangasala-Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki, mikäli kuljetukseen ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Meno-paluukuljetuksen hinta Kangasalta ja Tampereelta on osallistujamäärästä riippuen 10-15 €/hlö ja Hämeenlinnasta 5 €/hlö. Kuljetus lähtee lauantaiaamuna Tampereelta noin klo 6.00 ja paluukuljetus Riihimäeltä lähtee noin klo 19.30.
 
Kuljetukseen ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella 8.5. mennessä (aikaa jatkettu).
 

Vuoden 2015 mestarit

ORANSSI: Minkki, Pohjan Veikot, Pohjanmaan Partiolaiset ry
VIHREÄ: Merimuumit, Merimaskun Reimarit ry, Lounais-Suomen Partiopiiri ry
PIIRIEN VÄLINEN MESTARUUS: Pohjanmaan Partiolaiset ry
 

Lisätietoa

Kilpailunjohtaja
Hanna Kukkamaa
puh. 040 763 0384
repliikki16 [at] gmail [dot] com
 
Järjestelysihteeri
Heini Salo-Vihra
puh. 040 147 2699
repliikki16 [at] gmail [dot] com

 

Ikäkausien muut tapahtumat: