Samoajaleiri Kohu 2017

Hei juuri sinä Samoaja!

Haluatko kokea parhaimman lopetuksen kesälomalle? Tehdä sen partiossa ja kavereiden ympäröimänä? Kyllä onnistuu, lähde Kohulle!

Kohu on samoajien (synt. 1999-2002) oma leiri Evolla 3.-6.8.17.
Lähde mukaan uskomattomalle lomalle muiden samoajien kanssa. Pääset kokemaan urheilua, kisailua, yösuunnistamista ja tietysti bileitä.

Inspiroidu ja kannusta kaverisikin mukaan leirille!

Ilmoittautuminen

Kohun ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitokset kaikille osallistujille, 221 leiriläistä saavat aikaan huikean samoajaleirin!

Leirin tekijöille on erikseen oma ilmoittautuminen.

Leirin paluukuljetukset ovat  Hämeenlinnaan, Riihimäelle ja Tampereelle.

Ohjelma

Kohu alkaa 3.8. Riihimäeltä ja päättyy 6.8. niin ikään Riihimäelle. Yöpyminen ja suurin osa ohjelmasta tapahtuu Evon maastossa.

Monipuolisessa ohjelmavalikoimassa on luvassa muun muassa Amazing Race Riihimäellä, yösuunnistusta, globaalikasvatusta, erilaista kisailua ja iltaan on luvassa myös samoajabileet.

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostilla lisätietoja viikolla 25.

 

Leirin päivystävä puhelin on käytössä to 3.8. aamusta sunnuntai-iltaan, 6.8. saakka. Päivystysnumero p. 041 8088704 on käytössä 24/7, mutta hoidathan asiasi mieluusti hereilläoloaikaan.

 

Seuraa somekanavia

kohu2017   kohu2017   Kohu 2017

 

 

 

Lisätietoja voit kysyä leirinjohtajilta: ida-lotta [dot] jakonen [at] hp [dot] partio [dot] fi (Iitu Jakonen) ja veera [dot] kohtamaki [at] hp [dot] partio [dot] fi (Veera Kohtamäki), jotka tavoitat sähköpostilla nimeä klikkaamalla.