Sankarimatka-seikkailijakilpailut, Tampere

Ikäryhmät:
Ajankohta:
28.10.2017
Paikka:
Tampere
Hinta:
25 € / vartio ja 5 € / henkilö (ml. saattaja)
Lisätiedot: sankarimatka [dot] tampere [at] hp [dot] partio [dot] fi
Ilmoittautumisaika:
04.09.2017 - 04.10.2017
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen päättynyt

Hämeen partiopiirin seikkailijakilpailut 14.10. Heinolassa ja 28.10. Tampereella

Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan! Suosittu partiotapahtuma järjestetään kahdella paikkakunnalla Tampereen ja Heinolan alueilla jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

 

Sarjat ja joukkueet

Kilpailussa kilpaillaan turkoosissa ja violetissa sarjassa. Tampereen kilpailussa on tarjolla oma sarja myös sisuille. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen partiolaisten vuoden 2017 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samoissa sarjoissa.

Turkoosi ja violetti sarja
Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat eli vuonna 2007 syntyneet seikkailijat. Violetissa sarjassa kilpailevat toisen vuoden seikkailijat ja mahdolliset ensimmäisen vuoden tarpojat eli 2005-2006 syntyneet partiolaiset. Jos joukkueessa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet joukkueen jäsenistä on syntynyt vuosina 2005-2006.

Kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa.

Sisusarja
Sisusarja on avoin kaiken ikäisille sisupartiolaisille. Kilpailuvartion suosituskoko on 2-6 kilpailijaa. Kilpailureitti, tehtävät ja osallistumistapa räätälöidään kunkin vartion edellytysten mukaan.


Saattaja

Turkoosissa sarjassa vartiolla tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei saa auttaa vartiota kilpailutehtävien suorittamisessa.
Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta.
Sisusarjassa vartiolla tulee olla mukanaan saattaja sekä tarvittavat avustajat.

 

Ilmoittautuminen

4.-20.9. Heinolaan
4.9.-4.10. Tampereelle

Ilmoittautumiset tehdään Kuksaan piirin nettisivuilta löytyvien linkkien kautta. Kilpailuvartion ilmoittaa vartion saattaja tai muu yhteyshenkilö, esimerkiksi vartionjohtaja. Ilmoittautumisia syötetään vain 1/vartio, eli jokaista jäsentä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
 
Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautumisia. Ilmoittautumisessa on ilmoitettava vartion nimi ja koko, kaikkien jäsenten ja saattajan erityisruokavaliot. Lippukunta, saattajan/vartion yhteyshenkilön nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta - tarkista että tiedot ovat oikein!
 
Osallistumismaksu on 25 €/joukkue + 5€ osallistuja (ml. saattaja). Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun ennakko-ohje lähetetään vartion ilmoittaneelle henkilölle sähköpostitse viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailua. Ennakko-ohje tulee saataville myös piirin nettisivuille.
 

Osallistumissuositus

Tampereen kilpailuun: Akaan, Mäntän, Nokian, Oriveden ja Tampereen alueen lippukunnat, sekä sisuvartiot
Heinolan kilpailuun: Forssan, Heinolan, Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen alueen lippukunnat

Lippukunta voi halutessaan osallistua suosituksesta poikkeavalle paikkakunnalle, mikäli suosituspaikkakunnan kilpailuajankohta osuu alueen syyslomaviikolle.
 

Yhteiskuljetukset

Kilpailuihin järjestetään tarpeen mukaan yhteiskuljetuksia. Tiedustelut ja lisätiedot Partiotoimistolta.
 

Lisätietoa

Ilmoittautumisiin liittyvät asiat, yhteiskuljetukset, laskutukset
Partiotoimisto: Lotta Kylmälahti, lotta [dot] kylmalahti [at] partio [dot] fi, p. 050 311 0922

Kilpailukohtaiset asiat
Tampere: sankarimatka [dot] tampere [at] hp [dot] partio [dot] fi
Sisusarja: sankarimatka [dot] sisut [at] hp [dot] partio [dot] fi
 

Ennakko-ohje

Ikäkausien muut tapahtumat: