Tilanne haltuun -seikkailijakilpailut

Ikäryhmät:
Ajankohta:
15.10.2016
Paikka:
Hollola & Pälkäne
Hinta:
25 € / vartio ja 5 € / henkilö (ml. saattaja)
Ilmoittautumisaika:
01.09.2016 - 22.09.2016

Hämeen partiopiirin seikkailijakilpailut 15.10. Hollolassa ja Pälkäneellä

Seikkailijaikäisten omissa partiotaitokisoissa testataan leikkimielisesti koloilloissa opittuja tietoja ja taitoja. Myös hoksottimia ja kisavartion tiimitaitoja tarvitaan! Suosittu partiotapahtuma järjestetään samanaikaisesti kahdella paikkakunnalla Pälkäneellä ja Hollolassa, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

 

Joukkueet:

Kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa iältään 10-12 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen partiolaisten vuoden 2016 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samoissa sarjoissa.
 

Sarjat:

Kilpailussa on 2 sarjaa. Turkoosissa sarjassa kilpailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat eli vuonna 2006 syntyneet seikkailijat. Violetissa sarjassa kilpailevat toisen vuoden seikkailijat ja mahdolliset ensimmäisen vuoden tarpojat eli 2004-2005 syntyneet partiolaiset. Jos joukkueessa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet joukkueen jäsenistä on syntynyt vuosina 2004-2005.
 

Saattaja:

Turkoosissa sarjassa vartiolla tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee vartion mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei saa auttaa vartiota kilpailutehtävien suorittamisessa.
Violetissa sarjassa vartiolla ei tarvitse olla saattajaa. Saattajalla ei tarvitse olla partiokokemusta. 
 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset tehdään 1.-22.9.2016 Kuksaan, Pälkäneelle tästä ja Hollolaan tästä. Kilpailuvartion ilmoittaa vartion saattaja tai muu yhteyshenkilö, esimerkiksi vartionjohtaja. Ilmoittautumisia syötetään vain 1/vartio, eli jokaista jäsentä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
 
Kilpailuun ei oteta jälki-ilmoittautumisia. Ilmoittautumisessa on ilmoitettava vartion nimi ja koko, kaikkien jäsenten ja saattajan erityisruokavaliot, sekä kiinnostus yhteiskuljetukseen. Lippukunta, saattajan/vartion yhteyshenkilön nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta - tarkista että tiedot ovat oikein!
 
Osallistumismaksu on 25 €/joukkue + 5€ osallistuja (ml. saattaja). Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun ennakko-ohje lähetetään vartion ilmoittaneelle henkilölle sähköpostitse viimeistään 30.9. Ennakko-ohje tulee saataville myös piirin nettisivuille.
 

Yhteiskuljetukset:

Piiri järjestää kilpailuihin yhteiskuljetuksia, mikäli kuljetuksiin on riittävästi ilmoittautuneita. Kuljetuksia järjestetään reiteille Ikaalinen-Hämeenkyrö-Ylöjärvi-Sappee, Vammala-Nokia-Pirkkala-Sappee ja Tampere-Sappee. Kyytiin pääsee näiden reittien varrelta myös muilta pysäkeiltä, otathan tarvittaessa yhteyttä Partiotoimistoon teille sopivan noutopaikan sopimiseksi.
 
Meno-paluukuljetusten hinnat Ikaalisista, Vammalasta ja Hämeenkyröstä ovat 16 €/hlö, Ylöjärveltä, Nokialta ja Pirkkalasta 12 €/hlö ja Tampereelta 10 €/hlö.
 

Osallistumissuositus:

Pälkäneen kisaan: Akaan, Mäntän, Nokian, Oriveden ja Tampereen alueen lippukunnat
Hollolan kisaan: Forssan, Heinolan, Hämeenlinnan, Lahden, Orimattilan ja Riihimäen alueen lippukunnat
 

Lisätietoa:

Ilmoittautumisiin liittyvät asiat, yhteiskuljetukset, laskutukset
Partiotoimisto: Lotta Kylmälahti, lotta [dot] kylmalahti [at] partio [dot] fi, p. 050 311 0922
 
Kilpailukohtaiset asiat
Pälkäne: seikkailijakisa [dot] palkane [at] hp [dot] partio [dot] fi
Hollola: seikkailijakisa [dot] hollola [at] hp [dot] partio [dot] fi
 

Tehtäväluettelo:

Tehtävä Turkoosi Violetti
Vesiratas 5 p x x
Apua tarvitaan 6 p x x
Järjestys kaikelle 5 p x x
Solmut 5 p x x
Karttamerkit 5 p x  
Paikannus 5p   x
Aistit 5p  x x
Ruoka-aika 5p x x
Pussukka 4 p x x
Lennokki 5 p x x
Tiedätkö? 4 p x x
Kierrätys 5 p x x
Kynä 4 p x x
Käytös 3 p x x

 

Ennakko-ohjeet:

Ikäkausien muut tapahtumat: